Viesti: "Tuntematon palvelu (portti xxxx) on käynnistymässä Mac-tietokoneessa", kun ohjelma muodostaa yhteyden internetiin

Norton Securityn yhteydenestolla voit hallita ohjelmia, portteja, palveluita ja IP-osoitteita, jotka voivat muodostaa Mac-tietokoneeseen saapuvan tai siitä lähtevän yhteyden. Määrittämiesi käyttöasetusten perusteella palomuuri sallii tai estää yritykset muodostaa yhteys ohjelmasta, palvelusta tai IP-osoitteesta. Kun Norton havaitsee uuden yhteyden palvelusta tai internetiä käyttävästä ohjelmasta, saat tämän yhteydenestoilmoituksen.

Voit tarkastella tämän palvelun polkua tai alkuperää valitsemalla Norton Security -ilmoitusikkunasta Tiedot.

Jos tunnistat palvelun olevan luotetusta ohjelmasta tai lähteestä, salli se valitsemalla Salli. Muussa tapauksessa estä se valitsemalla Estä.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v117027214
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 20/11/2019