Nortonin poistaminen käytöstä

Joissakin tapauksissa Norton-tuote estää hyökkäystä muistuttavia vaarattomia toimintoja. Saatat saada toistuvia ilmoituksia, joissa kehotetaan käynnistämään tietokone uudelleen. Jos tiedät, että ilmoitukset aiheutuvat turvallisista toimista, voit poistaa Nortonin käytöstä määritetyksi ajaksi.

Nortonin poistaminen käytöstä altistaa tietokoneesi hyökkäyksille.

Nortonin poistaminen käytöstä

1. Napsauta tehtäväpalkin ilmaisinalueen Norton-kuvaketta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Poista Auto-Protect käytöstä.

2. Valitse Tietoturvailmoitus -ikkunan Valitse kesto -valikosta, kuinka pitkäksi aikaa haluat poistaa Nortonin käytöstä.

3. Valitse OK.

Norton otetaan automaattisesti käyttöön Tietoturvailmoitus -ikkunassa määritetyn ajan kuluttua. Ota Norton manuaalisesti käyttöön napsauttamalla tehtäväpalkin ilmaisinalueen Norton-kuvaketta hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla Ota Auto-Protect käyttöön.

Video: Nortonin poistaminen käytöstä tilapäisesti ja Norton-ilmoitusten poistaminen käytöstä

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v116457581
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 20/06/2019