Norton App Lock -sovelluksen lataaminen ja asentaminen

Voit ladata ja asentaa Norton App Lock -sovelluksen suoraan Android-laitteellesi Google Play -kaupasta.

Norton App Lock -sovelluksen lataaminen ja asentaminen

1. Käynnistä aloitusnäytöstä Play -kauppasovellus.

2. Tee kaupassa haku "Norton App Lock".

3. Valitse hakutuloksista Norton App Lock ja valitse Asenna.

4. Kun lataus on valmis, käynnistä Norton App Lock valitsemalla Avaa.

5. Lue Norton-käyttöoikeussopimus ja tietosuojakäytäntö ja valitse sitten Hyväksy ja käynnistä.

6. Valitse Asetukset ja aloita sovelluksen asetusten määritys.

7. Valitse käyttöoikeusnäytöstä Palvelut, valitse Norton App Lock -palvelu anna sille käyttöoikeus siirtämällä liukusäädintä. Vahvista valitsemalla OK.

8. Määritä lukituksen poistokuvio tai salasana.

9. Tarkista, että valittuna on oikea sähköpostiosoite, ja valitse Jatka.

Tätä sähköpostiosoitetta käytetään salasanasi tai lukituksen poistokuviosi palauttamiseen, jos unohdat sen.

10. Napauta turvallisuuden parantamiseksi vielä vasemman yläkulman valikkokuvaketta ja valitse sen jälkeen Ota laitteen järjestelmänvalvoja käyttöön. Ota Sovellusten lisäsuojaus -ominaisuus käyttöön valitsemalla Aktivoi.

11. Ota Norton App Lock -suojaus käyttöön tiettyä sovellusta varten napauttamalla haluttua sovellusta asennettujen sovellusten luettelosta.

Valitun sovelluksen kohdalle ilmestyy vihreä lukkokuvake, ja sovelluksen käyttö edellyttää lukituksen poistokuvion tai salasanan antamista.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v115854953_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Android
Muokattu viimeksi: 28/10/2016