Norton AntiSpamin yhteensopivuus Microsoft Outlookin ja Windows Mail -sovelluksen kanssa

Tässä artikkelissa on tietoa Norton AntiSpamin ja sähköpostin tarkistustoiminnon yhteensopivuudesta Microsoft Outlookin ja Windows Mail -sovelluksen kanssa.

Norton AntiSpamin ja Microsoft Outlookin yhteensopivuus

Norton AntiSpam ei tue Microsoft Storesta ladattua Outlook-sovellusta.

• Norton AntiSpam on yhteensopiva seuraavien Microsoft Outlook -versioiden kanssa.

• Outlook 2003

• Outlook 2007

• Outlook 2010

• Outlook 2013

• Outlook 2016

• Outlook 2019

• Office 365

Norton AntiSpamin ja Microsoft Mailin yhteensopivuus

• Norton AntiSpam on yhteensopiva Windows Mailin kanssa Windows Vista- ja Windows 7 -käyttöjärjestelmissä.

Windows 10 -käyttöjärjestelmän Windows Mail -sovellus ei ole tällä hetkellä tuettu. Työskentelemme parhaillamme tämän toiminnon palauttamiseksi tulevassa julkaisussa.

Norton AntiSpam -ohjelman tukemat protokollat ja portit

• Vain POP3- ja SMTP-protokollaa tuetaan.

• POP-protokollaa ja SSL-salausta ei tueta.

• IMAP- ja Exchange-tilejä ei tueta.

• Jos sähköpostiohjelma on määritetty muihin kuin oletusportteihin 110, uudet portit on lisättävä suojattuihin portteihin.

Lisää portti suojattujen porttien luetteloon

1. Käynnistä Norton.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitteen turvallisuus -kohdan vierestä Avaa.

2. Valitse Asetukset.

3. Valitse Asetukset -ikkunasta Roskapostin esto.

4. Valitse Suodatin -välilehden Suojatut portit -kohdan vierestä Määritä.

5. Valitse Suojatut portit -ikkunasta Lisää.

6. Valitse Lisää suojattava portti -ikkunasta Porttityyppi ja kirjoita portin numero. Valitse OK.

7. Valitse Käytä ja sitten OK.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v115546062
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 10/04/2020