Ratkaise ongelma, jossa tiedosto tai kansio tunnistetaan uhkaksi senkin jälkeen, kun olet asettanut tarkistuksen ohittamaan sen.

Norton tarkistaa tiedostosi ja kansiosi usealla komponentilla, kuten Auto-Protectilla, SONARilla ja File Insightilla. Jos ohitat Auto-Protectin tunnistaman tiedoston tai kansion, seuraavassa tarkistuksessa SONAR tai File Insight tunnistaa saman tiedoston tai kansion. Tämä johtuu tiedoston tunnisteen tunnistamisesta. Ratkaise tämä ohittamalla tunniste kaikissa tarkistuksissa.

Ohitukset heikentävät suojauksen tasoa, eikä niitä tulisi käyttää, jos siihen ei ole erityistä tarvetta.

Tunnisteen ohittaminen kaikissa tarkistuksissa

1. Käynnistä Norton.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitteen turvallisuus -kohdan vierestä Avaa.

2. Valitse Asetukset.

3. Valitse Asetukset -ikkunasta Virustorjunta.

4. Valitse Tarkistukset ja riskit -välilehdeltä Kaikissa tarkistuksissa ohitettavat tunnisteet -kohdan vierestä Määritä.

5. Valitse Ohitettavat tunnisteet -ikkunasta Lisää.

6. Valitse Tietoturvariskit -ikkunan Tietoturvariskiluettelo -kohdasta tunniste, jonka haluat tarkistusten ohittavan.

7. Valitse Riskin tiedot, jos haluat lukea lisää valitusta tunnisteesta. Jos yhä haluat ohittaa sen. valitse Lisää.

8. Valitse Käytä ja sitten OK.

9. Valitse Sulje.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v115455517
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 19/11/2019