Viesti: "Odottamaton selainvirhe" tai "Yhteyden muodostaminen Norton-palvelimeen ei onnistu"

Tarkista Norton-palveluiden tila -sivulta, liittyykö ongelma tunnettuun järjestelmäongelmaan tai käyttökatkokseen.

Ratkaise ongelma käynnistämällä tietokone uudelleen. Jos ongelma jatkuu, määritä oletusverkkoselain Windows 10 -tietokoneella. Jos käytössäsi on jokin muu Windows-versio, vaihda oletusverkkoselainta.

VAIHE 1

Tietokoneen käynnistäminen uudelleen

1. Sulje kaikki ohjelmat.

2. Käynnistä tietokone uudelleen.

Jos ongelma jatkuu, siirry vaiheeseen 2.

VAIHE 2

Oletusverkkoselaimen määrittäminen

• Valitse Windows-versiosi mukainen vaihtoehto:

VAIHE 3

Norton Remove and Reinstall -työkalun lataaminen ja suorittaminen

Jos laitteellesi on asennettu Norton Family, poista sen asennus ennen Norton Remove and Reinstall -työkalun suorittamista. Lisätietoja on artikkelissa Norton Family -ohjelman poistaminen laitteelta.

1. Lataa Norton Remove and Reinstall -työkalu.

Tallenna tiedosto Windowsin työpöydälle. Jotkin selaimet tallentavat tiedoston automaattisesti oletussijaintiin.

2. Avaa Lataukset-ikkuna selaimessasi painamalla Ctrl + J.

3. Kaksoisnapsauta NRnR -kuvaketta.

4. Lue käyttöoikeussopimus ja valitse Hyväksy.

5. Valitse Poista ja asenna uudelleen.

Jos olet hankkinut Norton-tuotteen palveluntarjoajaltasi, näkyviin saattaa tulla Poista -painike.

6. Valitse Jatka tai Poista.

7. Valitse Käynnistä uud.

Kun tietokone on käynnistetty uudelleen, asenna Norton uudelleen näyttöön tulevien ohjeiden mukaisesti.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v113839121
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 16/09/2019