Suspicious.Cloud.x-tunnistus Norton-päivityksen jälkeen

Norton on tunnistanut usein suorittamasi tiedoston tai sovelluksen Suspicious.Cloud.x-tiedostoksi. Tämä saattaa olla virheellinen esiintymä, eli tiedosto ei muodosta uhkaa. Tämä saattaa johtua siitä, että tietokoneesi virusmääritykset eivät ole ajan tasalla. Ratkaise tämä ongelma päivittämällä virusmääritykset manuaalisesti Intelligent Updaterin avulla ja suorittamalla sitten täydellinen järjestelmäntarkistus.

VAIHE 1

LiveUpdaten suorittaminen

1. Käynnistä Norton.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitteen turvallisuus -kohdan vierestä Avaa.

2. Valitse pääikkunasta kaksoisnapsauttamalla Tietoturva ja valitse sitten LiveUpdate.

3. Kun Norton LiveUpdate on valmis, valitse OK.

4. Suorita LiveUpdate, kunnes näkyviin tulee ilmoitus "Norton-tuotteessasi on viimeisimmät suojauspäivitykset".

5. Sulje kaikki ohjelmat ja käynnistä tietokone uudelleen.

VAIHE 2

Tiedostojen palauttaminen karanteenista

1. Käynnistä Norton.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitteen turvallisuus -kohdan vierestä Avaa.

2. Valitse pääikkunasta kaksoisnapsauttamalla Tietoturva ja valitse sitten Historia.

3. Valitse Tietoturvahistoria -ikkunan Näytä -pudotusvalikosta Karanteeni.

4. Napsauta Karanteenitiedosto-luettelosta tiedostoa, jonka haluat palauttaa ja joka on tunnistettu Suspicious.Cloud.x -tiedostoksi.

5. Valitse oikeanpuoleisen ruudun Suositeltu toimi -kohdasta Palauta.

6. Poista Palautus karanteenista -ikkunassa valinta kohdasta Ohita tämä tiedostotunnus tulevissa tarkistuksissa... ja valitse Kyllä.

7. Kun näyttöön tulee ilmoitus "Tiedosto palautettu karanteenista onnistuneesti", valitse Sulje.

8. Valitse Tietoturvahistoria -ikkunasta Sulje.

VAIHE 3

Suorita täydellinen järjestelmäntarkistus

1. Käynnistä Norton.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitteen turvallisuus -kohdan vierestä Avaa.

2. Valitse pääikkunasta kaksoisnapsauttamalla Tietoturva ja valitse sitten Tarkistukset.

3. Valitse Tarkistukset -ikkunasta Täydellinen järjestelmäntarkistus ja napsauta Siirry.

4. Kun tarkistus on valmis, valitse Valmis.

Jos ongelma ei ratkea, siirry vaiheeseen 4.

VAIHE 4

Virusmääritysten päivittäminen Intelligent Updateria käyttämällä

1. Siirry Intelligent Updater -lataussivulle.

2. Määritysjoukon valitsemiseksi sinun on tiedettävä Nortonin nimi ja versio ja Windows-käyttöjärjestelmäsi versio.

3. Lataa Windows-käyttöjärjestelmän ja Norton-version mukainen määritysjoukko.

Norton versio

32-bittinen Windows-ympäristö

64-bittinen Windows-ympäristö

22.9

Esimerkki: 20170126-020-core3sdsg2v5i32.exe

Esimerkki: 20170126-020-core3sdsg2v5i64.exe

22.7 ja 22.8

Esimerkki: 20170126-020- core3sdsv5i32.exe

Esimerkki: 20170126-020- core3sdsv5i64.exe

22.6 ja uudemmat versiot

Esimerkki: 20170126- 020- v5i32.exe

Esimerkki: 20170126- 020- v5i64.exe

4. Tallenna tiedosto Windowsin työpöydälle.

5. Kaksoisnapsauta työpöydälle tallentamaasi tiedostoa.

6. Jatka valitsemalla Symantec Intelligent Updater -ikkunassa Kyllä.

7. Kun Intelligent Updater on päivittänyt määritykset, valitse OK.

8. Käynnistä tietokone uudelleen.

Kun tietokone on käynnistetty uudelleen, palauta tiedostot karanteenista ja suorita täydellinen järjestelmäntarkistus.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v113367483
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 19/07/2019