Norton 360 Online: Raportoi tietojenkalastelusivustona

Suojaus tietojen kalastelulta saattaa harvakseltaan antaa web-sivusta arvion, jota käyttäjä pitää virheellisenä. Käyttäjä voi esimerkiksi avata tietojenkalastelusivuksi tulkitsemansa Web-sivun, jota Suojaus tietojen kalastelulta ei pidä vilpillisenä. Tässä tapauksessa käyttäjä voi raportoida sivun Symantecille jatkoarviointia varten.

Varmista, että Raportoi tietojenkalastelusivustona -valintaikkunassa näkyvä URL-osoite on sen Web-sivun osoite, jonka haluat raportoida. Jos osoite on oikea, lähetä raportti.

Jotta voit raportoida web-sivun Symantecille, sivun täytyy olla avattuna selaimen ikkunassa.

Verkkosivuston väärän arvioinnin raportoiminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v11021735_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 11/02/2011