Ongelman ratkaiseminen Norton Autofix -työkalun avulla

Norton Autofix tekee tietokoneen pikatarkistuksen ja korjaa ongelmat niin, että käyttäjän ei tarvitse puuttua asiaan. Norton Autofixin käyttämiseksi tietokoneen on oltava yhdistettynä internetiin. Jos käytät välityspalvelinta internet-yhteyden muodostamiseen, sinun täytyy määrittää Norton 360 Online -ohjelman välityspalvelimen asetukset.

Jos et halua jatkaa tuki-istuntoa, voit valita Peruuta -vaihtoehdon ja ohittaa tarkistuksen.

Ongelman ratkaiseminen, jos tietokoneella on internet-yhteys

1. Valitse Norton 360 Online -pääikkunasta Tuki.

2. Valitse avattavasta Tuki -valikosta Hanki tukea.

3. Valitse Norton Autofix -ikkunasta yksi seuraavista vaihtoehdoista:

• Jos ongelmaa ei ole korjattu automaattisesti, valitse Avaa tukiverkkosivusto ja etsi lisätukea noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

• Jos ongelma on korjattu, valitse Sulje.

Ongelman ratkaiseminen, jos tietokone ei pysty muodostamaan internet-yhteyttä

1. Valitse Norton 360 Online -pääikkunasta Tuki.

2. Valitse avattavasta Tuki -valikosta Hanki tukea.

3. Noudata näyttöön tulevia ohjeita Tarkistetaan yhteyttä -ikkunassa, jotta yhteysongelma ratkeaa.

4. Valitse Tarkistetaan yhteyttä -ikkunassa Yritä uudelleen.

5. Jos käytät välityspalvelinta verkkoyhteyden muodostamiseen, sinua saatetaan pyytää vahvistamaan välityspalvelimen asetukset. Valitse siinä tapauksessa Verkon välityspalvelimen asetukset -ikkunasta jokin seuraavista vaihtoehdoista:

• Kirjoita Käyttäjänimi -ruutuun se käyttäjänimi, jonka annoit määrittäessäsi välityspalvelimen asetukset.

• Kirjoita Salasana -ruutuun se salasana, jonka annoit määrittäessäsi välityspalvelimen asetukset.

• Valitse OK.

Tietoja Norton Autofix -työkalusta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v10987297_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 25/08/2011