Tietoja Norton Autofix -työkalusta

Lisäksi Nortonin tukisivuston avulla voit käyttää tietopankin artikkeleita. Näiden artikkelien avulla voit helposti löytää ratkaisuja teknisiin ongelmiisi.

Tukitarjonta saattaa vaihdella kielen tai tuotteen mukaan.

Kun valitset Hanki tukea -vaihtoehdon Tuki -valikosta, Norton 360 Online tarkistaa internet-yhteytesi. Tietokoneessa pitää olla internet-yhteys, jotta Norton Autofix -työkalua voi käyttää. Jos käytät välityspalvelinta Internet-yhteyden muodostamiseen, sinun täytyy määrittää Norton 360 Online -ohjelman välityspalvelimen asetukset. Verkon välityspalvelimen asetusten määrittäminen

Jos et tiedä välityspalvelimen asetuksia, ota yhteyttä Internet-palveluntarjoajaasi tai verkon järjestelmänvalvojaan.

Ongelman ratkaiseminen Norton Autofix -työkalun avulla

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v10987273_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 04/11/2011