Työpöytänäytön vilkkumisongelman ratkaiseminen Nortonin päivittämisen jälkeen

Eräät käyttäjät ovat ilmoittaneet, että heidän työpöytänäyttönsä vilkkuu eikä vastaa komentoihin uusimman Norton-version asentamisen jälkeen. Voit ladata ja suorittaa työkalun ongelman ratkaisemiseksi. Työkalu on suoritettava vikasietotilassa.

VAIHE 1

Käynnistä tietokone Vikasietotila ja verkkoyhteydet -tilassa.

1. Sulje kaikki ohjelmat.

2. Avaa Tehtävienhallinta valitsemalla Ctrl + vaihtonäppäin + Esc.

3. Valitse Tiedosto -valikosta Uusi tehtävä (Suorita...).

4. Kirjoita seuraava teksti ja paina Enter -näppäintä:

msconfig

Mikäli Käyttäjätilien valvonta -ikkuna tulee näkyviin, valitse Kyllä tai Jatka.

5. Valitse Järjestelmän määritykset -ikkunan Käynnistys-välilehdeltä Käynnistys vikasietotilaan ja sen jälkeen Verkko.

Windows XP: Valitse Järjestelmän kokoonpanosovellus -ikkunan BOOT.INI -välilehdeltä /SAFEBOOT.

6. Valitse OK.

7. Kun näyttöön tulee ilmoitus, jossa tietokone kehotetaan käynnistämään uudelleen, valitse Käynnistä uudelleen.

Tietokone käynnistyy Vikasietotila ja verkkoyhteydet -tilassa.

VAIHE 2

Työkalun lataaminen ja suorittaminen

1. Lataa korjaustyökalu.

Tallenna tiedosto Windowsin työpöydälle.

2. Napsauta hiiren kakkospainikkeella työpöydällä olevaa Screen_Fix.exe -tiedostoa ja valitse Suorita järjestelmänvalvojana.

Suorittamalla työkalun hyväksyt käyttösopimuksen.

3. Mikäli Käyttäjätilien valvonta -ikkuna tulee näkyviin, valitse Kyllä tai Jatka.

Työkalu suoritetaan taustalla. Näyttö saattaa tulla hetkeksi näkyviin.

4. Käynnistä tietokone uudelleen normaalissa tilassa.

VAIHE 3

Käynnistä tietokone uudelleen normaalissa tilassa.

1. Sulje kaikki ohjelmat.

2. Avaa Suorita-valintaikkuna painamalla näppäinyhdistelmää Windows + R.

3. Kirjoita seuraava teksti ja paina Enter -näppäintä:

msconfig

Mikäli Käyttäjätilien valvonta -ikkuna tulee näkyviin, valitse Kyllä tai Jatka.

4. Poista Järjestelmän määritykset -ikkunan Käynnistys -välilehdeltä valinta Käynnistys vikasietotilaan.

Windows XP: Poista Järjestelmän kokoonpanosovellus -ikkunan BOOT.INI -välilehdeltä valinta /SAFEBOOT.

5. Valitse OK.

6. Kun näyttöön tulee ilmoitus, jossa tietokone kehotetaan käynnistämään uudelleen, valitse Käynnistä uudelleen.

Jos Windows-näyttö vilkkuu edelleen, poista Nortonin asennus ja asenna se uudelleen. Siirry vaiheeseen 4.

VAIHE 4

Norton Remove and Reinstall -työkalun lataaminen ja suorittaminen

Jos laitteellesi on asennettu Norton Family, poista sen asennus ennen Norton Remove and Reinstall -työkalun suorittamista.

1. Lataa Norton Remove and Reinstall -työkalu.

Tallenna tiedosto Windowsin työpöydälle. Jotkin selaimet tallentavat tiedoston automaattisesti oletussijaintiin.

2. Avaa Lataukset-ikkuna selaimessasi painamalla Ctrl + J.

3. Kaksoisnapsauta NRnR -kuvaketta.

4. Lue käyttöoikeussopimus ja valitse Hyväksy.

5. Valitse Poista ja asenna uudelleen.

Jos olet hankkinut Norton-tuotteen palveluntarjoajaltasi, näkyviin saattaa tulla Poista -painike.

6. Valitse Jatka tai Poista.

7. Valitse Käynnistä uud.

Kun tietokone on käynnistetty uudelleen, asenna Norton uudelleen näyttöön tulevien ohjeiden mukaisesti.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v109267913_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 30/05/2019