Tietoja sähköpostiohjelman työkalurivistä

Norton AntiSpam lisää tuettujen sähköpostiohjelmien työkaluriviin yhden pudotusvalikon tai muutamia asetuksia.

Voit käyttää seuraavia valintoja:

Tämä on roskapostia

Merkitsee valitun sähköpostiviestin roskapostiksi ja siirtää viestin roskapostikansioon tai Norton AntiSpam -kansioon.

Jos korjaat sähköpostiviestin luokituksen roskapostiksi, Norton 360 Online tarjoaa mahdollisuuden lähettää uudelleenluokitellun viestin palautteena Symantecille. Vaihtoehto ilmestyy vain, jos Palaute -asetukseksi Sovelluksen integrointi -välilehden Roskaposti asetukset -ikkunassa on määritetty Kysy.

Jos korjaat sähköpostiviestin luokituksen roskapostiksi, Norton 360 Online kysyy, lisätäänkö lähettäjän sähköpostiosoite Estetyt-luetteloon. Tuleeko viesti näkyviin riippuu siitä, mikä vaihtoehto on valittu pudotusluettelosta, joka on Estetyt-luettelon ikkunan alalaidassa.

Tämä ei ole roskapostia

Merkitsee valitun sähköpostiviestin sallituksi (ei roskapostiksi) ja siirtää sähköpostiviestin Saapuneet -kansioon.

Jos korjaat sähköpostiviestin luokituksen kelvolliseksi, Norton 360 Online tarjoaa mahdollisuuden lähettää uudelleenluokitellun viestin palautteena Symantecille. Vaihtoehto ilmestyy vain, jos Palaute -asetukseksi Sovelluksen integrointi -välilehden Roskaposti asetukset -ikkunassa on määritetty Kysy.

Jos korjaat sähköpostiviestin luokituksen kelvolliseksi, Norton 360 Online kysyy, lisätäänkö lähettäjän sähköpostiosoite Sallitut-luetteloon. Tuleeko viesti näkyviin riippuu siitä, mikä vaihtoehto on valittu pudotusluettelosta, joka on Sallitut-luettelon ikkunan alalaidassa.

Tyhjennä roskapostikansio

Kaikki roskapostikansioon tai Norton AntiSpam -kansioon sijoitetut sähköpostiviestit poistetaan.

Avaa Norton AntiSpam

Näyttää Norton 360 Online -ohjelman asetuksien kohdan Norton AntiSpam -asetukset.

Tietoja Norton AntiSpam -toiminnon asetuksista

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v1084101_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 01/11/2011