Roskapostin lähettäjien tunnistaminen

Jos et halua ottaa vastaan sähköpostia tietystä osoitteesta tai tietyltä toimialueelta, voit lisätä osoitteen tai toimialueen Estetyt-luetteloon. Norton AntiSpam merkitsee kaikki tästä osoitteesta tai tältä toimialueelta lähetetyt sähköpostiviestit roskapostiksi.

Myös Norton AntiSpam tuo Estetyt-luetteloon automaattisesti luettelon osoitteista, jotka ovat saatavilla sähköpostiohjelman estettyjen lähettäjien luettelosta, ensimmäisen asiakasintegraation tai osoitekirjan tuomisen aikana.

Norton AntiSpam antaa kirjoittaa virheellisiä sähköpostiosoitteita Estetyt-luetteloon.

Lisää epäilyttävät sähköpostiosoitteet ja toimialueet aina Estetyt-luetteloon, jotta vältyt ei-toivotuilta sähköpostiviesteiltä näistä osoitteista tai toimialueilta.

Osoitteiden tuominen Estetyt-luetteloon

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Roskapostin esto.

3. Valitse Suodatin -välilehden Sallitut-luettelon riviltä Määritä.

4. Valitse Sallitut-luettelo -ikkunasta Tuo.

5. Valitse Sallitut-luettelo -ikkunasta Käytä.

6. Valitse OK.

Merkintöjen lisääminen Estetyt-luetteloon

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Roskapostin esto.

3. Valitse Suodatin -välilehden Estetyt-luettelon riviltä Määritä.

4. Valitse Estetyt-luettelon ikkunasta Lisää.

5. Valitse osoitetyyppi Lisää sähköpostiosoite -valintaikkunan Osoitetyyppi -pudotusvalikosta.

Voit valita jonkin seuraavista vaihtoehdoista:

• Sähköposti

• Toimialue

6. Tee jokin seuraavista toimista:

• Jos lisäät sähköpostiosoitteen, kirjoita haluamasi sähköpostiosoite ja lähettäjän etu- ja sukunimi.

• Jos lisäät toimialueen, kirjoita toimialueen osoite (esimerkiksi symantec.fi) ja toimialueen nimi.

7. Valitse OK.

8. Valitse Estetyt-luettelo -ikkunasta Käytä.

9. Valitse OK.

Estetyt-luettelon merkintöjen muokkaaminen ja poistaminen

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Roskapostin esto.

3. Valitse Suodatin -välilehden Estetyt-luettelon riviltä Määritä.

4. Valitse Estetyt -luettelon ikkunasta kohde, jota haluat muokata.

5. Tee jompikumpi seuraavista:

• Muokkaa kohdetta avaamalla Muokkaa -painikkeella Muokkaa sähköpostiosoitetta -valintaikkuna, muokkaa tietoja ja valitse sitten OK.

• Poista kohde valitsemalla Poista.

Kun poistat tuodun kohteen, Norton AntiSpam -toiminto lisää sen automaattisesti Osoitekirjan ohitukset -luetteloon.

6. Valitse Estetyt-luettelo -ikkunasta Käytä.

7. Valitse OK.

Sovelluksen integroinnin määrittäminen

Tietoja Norton AntiSpam -toiminnon asetuksista

Sallittujen lähettäjien tunnistaminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v1084053_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 31/10/2011