Sallittujen lähettäjien tunnistaminen

Jos olet varma, että sähköpostiosoite tai toimialue on luotettava ja et halua, että Norton AntiSpam estää niitä, voit lisätä ne Sallitut-luetteloon.

Norton AntiSpam tuo automaattisesti osoitteet osoitekirjasta ja sallittujen lähettäjien luettelosta kerran päivässä tietokoneen ollessa käyttämättömänä.

Jos olet lisännyt uuden tuetun sähköpostiohjelman, voit tuoda sen osoitekirjan manuaalisesti Sallitut -luetteloosi välittömästi tai milloin tahansa myöhemmin. Voit lisätä nimiä ja toimialueita Sallitut -luetteloon myös yksitellen.

Ennen kuin tuot sähköpostiohjelman osoitekirjan, voit määrittää osoitekirjan ohitukset. Norton AntiSpam -toiminto ei tuo sähköpostiosoitteita, jotka olet lisännyt Osoitekirjan ohitukset -luetteloon.

Osoitekirjan tuominen

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Roskapostin esto.

3. Valitse Suodatin -välilehden Sallitut-luettelon riviltä Määritä.

4. Valitse Sallitut-luettelo -ikkunasta Tuo.

5. Valitse Sallitut-luettelo -ikkunasta Käytä.

6. Valitse OK.

Merkintöjen lisääminen Sallitut-luetteloon

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Roskapostin esto.

3. Valitse Suodatin -välilehden Sallitut-luettelon riviltä Määritä.

4. Valitse Sallitut-luettelon ikkunasta Lisää.

5. Valitse osoitetyyppi Lisää sähköpostiosoite -valintaikkunan Osoitetyyppi -pudotusvalikosta.

Voit valita yhden seuraavista vaihtoehdoista.

• Sähköposti

• Toimialue

6. Tee jokin seuraavista toimista:

• Jos lisäät sähköpostiosoitteen, kirjoita haluamasi sähköpostiosoite ja halutessasi lähettäjän etu- ja sukunimi.

• Lisää toimialueen nimi kirjoittamalla toimialueen osoite (esimerkiksi @symantec.fi) ja halutessasi toimialueen nimi.

7. Valitse OK.

8. Valitse Sallitut-luettelo -ikkunasta Käytä.

9. Valitse OK

Sallitut-luettelon merkintöjen muokkaaminen ja poistaminen

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Roskapostin esto.

3. Valitse Suodatin -välilehden Sallitut-luettelon riviltä Määritä.

4. Valitse Sallitut-luettelo -ikkunasta merkintä, jota haluat muokata tai jonka haluat poistaa.

5. Tee jompikumpi seuraavista:

• Muokkaa kohdetta avaamalla Muokkaa -painikkeella Muokkaa sähköpostiosoitetta -valintaikkuna, muokkaa tietoja ja valitse sitten OK.

• Poista kohde valitsemalla Poista.

Kun poistat tuodun kohteen, Norton AntiSpam -toiminto lisää sen automaattisesti Osoitekirjan ohitukset -luetteloon.

6. Valitse Sallitut-luettelo -ikkunasta Käytä.

7. Valitse OK.

Sovelluksen integroinnin määrittäminen

Roskapostin lähettäjien tunnistaminen

Tietoja Norton AntiSpam -toiminnon asetuksista

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v1084016_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 31/10/2011