Tietoja Norton AntiSpam -toiminnon asetuksista

Yleistyvän sähköpostin käytön myötä monet käyttäjät saavat paljon epämieluisia kaupallisia sähköpostiviestejä, joita ei ole tilattu. Tällaisia viestejä kutsutaan yleisesti roskapostiksi. Roskaposti ei pelkästään vaikeuta normaalin sähköpostin tunnistamista, vaan osa roskapostista sisältää myös loukkaavia viestejä ja kuvia.

Norton AntiSpam sisältää useita tehokkaita ominaisuuksia, jotka auttavat käyttäjää suojautumaan internetin ei-toivotulta sisällöltä.

Norton AntiSpam -toiminnon asetukset auttavat sinua määrittämään seuraavat asiat:

• Sähköpostiohjelma, johon Norton AntiSpam integroituu

• Sallittujen sähköpostin lähettäjien luettelo

• Estettyjen sähköpostin lähettäjien luettelo

• Sähköpostiosoitteet ja toimialueet, joita Norton AntiSpam ei saa tuoda sallittujen sähköpostin lähettäjien luetteloon

• Mahdollisuus lähettää Symantecille palautetta väärin luokitelluista sähköpostiviesteistä

• Sähköpostiviestien suodattaminen Web-kyselyn kautta, jotta roskapostin tunnistamisaste säilyy korkeana

Norton AntiSpam -asetukset voidaan määrittää seuraavilla välilehdillä:

Suodatin

Suodatin -välilehden asetuksilla voidaan määrittää, ketkä lähettäjät sallitaan ja ketkä estetään. Asetuksilla voidaan myös määrittää, että sähköpostiviestit suodatetaan Web-kyselyn suodattimen läpi. Välilehdellä voidaan määrittää, lähetetäänkö Symantecille palautetta sähköpostiviesteistä, jotka on luokiteltu väärin. Lisäksi voit määrittää Osoitekirjan ohitukset -luettelon.

Sovelluksen integrointi

Asiakkaan integrointi -välilehdellä olevilla asetuksilla voit integroida Norton AntiSpam -ohjelman käyttämiisi sähköpostiohjelmiin. Näin estät ei-toivotut sähköpostiviestit. Voit myös määrittää, näytetäänkö Norton AntiSpam -ohjelman lyhyt kuvaus joka kerta, kun sähköpostiohjelma käynnistetään. Lisäksi voit määrittää, minkä osoitekirjan kanssa haluat integroida Norton AntiSpam -ohjelman.

Sovelluksen integroinnin määrittäminen

Osoitekirjan ohitusten määrittäminen

Roskapostin lähettäjien tunnistaminen

Sallittujen lähettäjien tunnistaminen

Tietoja sähköpostiohjelman työkalurivistä

Palaute -asetuksen määrittäminen

Tietoja Web-kyselystä

Tietoja Norton 360 Online -ohjelman asetuksista

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v1083996_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 01/11/2011