Tietoja Norton AntiSpam -toiminnosta

Norton AntiSpam -toiminnolla voit luokitella sähköpostiohjelmilla vastaanottamasi sähköpostiviestit roskapostiksi ja kelvolliseksi sähköpostiksi. Se suodattaa kelvollisen sähköpostin Saapuneet-kansioon ja roskapostin Roskaposti-kansioon tai Norton AntiSpam -kansioon.

Norton AntiSpam käyttää Symantecin yritysluokan roskapostinsuodatustekniikkaa roskapostin erottelemiseen kelvollisista sähköpostiviesteistä. Norton AntiSpam käyttää reaaliaikaista suodatinmekanismia. Sähköpostiviestit suodatetaan käyttäen erilaisia paikallisia suodattimia eri tasoilla. Paikalliset suodattimet luokittelevat sähköpostiviestit roskapostiksi tai kelvollisiksi viesteiksi. Jos paikalliset suodattimet luokittelevat sähköpostiviestin kelvolliseksi, Norton AntiSpam kerää viestistä tietoja, esimerkiksi allekirjoituksen ja URL:n hajautusarvot. Norton AntiSpam lähettää nämä tiedot Symantecin verkkopalvelimelle lisäanalyysiä varten.

Kun sähköpostiviesti on luokiteltu roskapostiksi, Norton AntiSpam muuttaa sähköpostiviestin aiheen ja lähettää viestin sähköpostiohjelmaan. Sähköpostiohjelma havaitsee, että viestin aihe on muuttunut, ja siirtää viestin joko roskapostikansioon tai Norton AntiSpam -kansioon.

Norton AntiSpam -ohjelman paikalliset suodattimet käyttävät valkoista listaa, mustaa listaa ja patentoitua suodatustekniikka sähköpostiviestin määrittämiseen joko roskapostiksi tai kelvolliseksi. Jotta nämä suodattimet toimisivat tehokkaasti, Norton AntiSpam -toiminnon roskapostimääritykset on päivitettävä LiveUpdaten kautta säännöllisesti. Päivitykset sisältävät roskapostiviestien ja normaalien sähköpostiviestien allekirjoitustietoja. Päivitykset sisältävät myös uudet säännöt, jotka Symantec on laatinut roskapostin suodatusta varten.

Norton AntiSpam käyttää sähköpostin tarkistamisessa ennalta määritettyjä sähköpostisääntöjä sekä käyttäjän määrittämiä Sallitut-luetteloa ja Estetyt-luetteloa. Ohjelma hyväksyy sallituilta lähettäjiltä tulevat sähköpostiviestit ja estää estetyiltä lähettäjiltä tulevat viestit.

Norton AntiSpam tuo myös automaattisesti osoiteluettelot tuetuista sähköpostiohjelmista aloitusintegraation aikana. Näin voit pitää sallittujen ja estettyjen lähettäjien luettelon linjassa nykyisten osoitekirjojen kanssa. Kun Norton AntiSpam tuo osoitteita Outlook- tai Windows-osoitekirjasta, se tuo myös osoitteita sallittujen ja estettyjen lähettäjien luetteloista.

Jos poistat kohteen Norton AntiSpam käytöstä, saat ei-toivottuja sähköpostiviestejä todennäköisemmin. Varmista aina, että Norton AntiSpam on käytössä. Se suojelee sähköpostiohjelmaasi ei-toivotulta sisällöltä.

Voit tarkastella roskapostin torjuntatilastoja Roskapostin esto -kohdassa Tietoturvahistoria -ikkunassa.

Tietoja Norton AntiSpam -toiminnon asetuksista

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v1083880_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 11/04/2011