Roskapostin suodatusominaisuuksista

Yleistyvän sähköpostin käytön myötä monet käyttäjät saavat paljon epämieluisia kaupallisia sähköpostiviestejä, joita ei ole tilattu. Tällaisia viestejä kutsutaan yleisesti roskapostiksi. Roskaposti ei pelkästään vaikeuta normaalin sähköpostin tunnistamista, vaan osa roskapostista sisältää myös loukkaavia viestejä ja kuvia.

Norton 360 Online sisältää useita tehokkaita ominaisuuksia, jotka auttavat käyttäjää suojautumaan Internetin ei-toivotulta sisällöltä.

Integrointi sähköpostiohjelmiin

Lisää useita painikkeita tuettujen sähköpostiohjelmien työkaluriville.

Tietoja sähköpostiohjelman työkalurivistä

Sallitut-luettelo ja Estetyt-luettelo

• Hyödyntävät käyttäjän määrittämää osoitelistaa sähköpostin tarkistamisessa.

• Kaikki Sallitut-luettelossa olevista osoitteista lähetetyt sähköpostit hyväksytään.

• Kaikkea Estetyt-luettelon osoitteista lähetettyä sähköpostia käsitellään roskapostina.

• Sallii ja estää sähköpostiviestit tietyn toimialueen osoitteista tai yksittäisistä sähköpostiosoitteista.

Tietoja Norton AntiSpam -toiminnon asetuksista

Automaattinen osoitteiden tuominen

Tuo automaattisesti osoiteluettelot tuetuista sähköpostiohjelmista. Näin voit pitää sallittujen ja estettyjen sähköpostin lähettäjien luettelon synkronoituna.

Sallittujen lähettäjien tunnistaminen

Web-kysely

Tällä toiminnolla voit pyytää Symantecin verkkopalvelimia suodattamaan roskapostiviestit, joita paikalliset suodattimet eivät ole luokitelleet roskapostiksi.

Tietoja Web-kyselystä

Roskapostimääritysten automaattiset päivitykset

Päivittää Symantecin roskapostimääritystiedostojen kopiot automaattisesti.

Tietoja Norton AntiSpam -toiminnosta

Sovelluksen integroinnin määrittäminen