Ponnahdusikkunoiden eston ottaminen käyttöön verkkoselaimessa

Norton tarjoaa useita suojakerroksia haittaohjelmia, viruksia sekä mahdollisia ei-toivottuja sovelluksia tai ohjelmia vastaan. Ne eivät kuitenkaan estä verkkoselaimissa näkyviin tulevia ponnahdusikkunamainoksia, sillä kyseinen toiminto on oletuksena käytössä verkkoselaimissa.

Ota ponnahdusikkunoiden esto käyttöön valitsemalla selaimesi.

Asiaan liittyvät ratkaisut

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v107843274_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X
Muokattu viimeksi: 30/05/2019