Norton ja Windows 10

Norton-tuotteesi toimii Windows 10 -käyttöjärjestelmässä, jos olet asentanut tuotteen uusimman version. Norton Update Centerissä voit tarkistaa, että asennettuna on Norton-tuotteen uusin saatavilla oleva versio.

Jos sait Norton-tuotteen palveluntarjoajalta, lue kohta Haluan asentaa palveluntarjoajalta saamani Norton-tuotteen toiseen tietokoneeseen.

Voit esittää muita Norton-tuotettasi ja Windows 10 -käyttöjärjestelmää koskevia kysymyksiä asiantuntijoille Norton-yhteisössä.