Suojauksen pitämisestä päivitettynä

Määrityspäivitykset ovat käytettävissäsi niin kauan, kun tuotteen tila pysyy aktiivisena. Voit hankkia tuotteen ja ylläpitää sen tilaa seuraavilla tavoilla:

Jos ostit tuotteen tilattavan version

Tuote sisältää määrityspäivitystilauksen, jonka kesto on rajoitettu. Kun tilauksen voimassaolon loppu lähestyy, ohjelma pyytää sinua uudistamaan tilauksen. Uudista tilaus näyttöön tulevien ohjeiden avulla.

Kun tuotteen tilaus vanhenee, päivityksiä ei voi enää ladata ja kaikki suojaustoiminnot poistetaan käytöstä. Jos tuotteen tilausta ei uusita, tietokone ei ole enää suojattu tietoturvauhkia vastaan. Vaikka LiveUpdate jatkaa päivitysten etsimistä vanhenemisen jälkeenkin, on tuotteen tilaus uusittava, jotta kaikki suojaustoiminnot olisivat käytössä.

Jos olet ostanut tuotteen palveluna tai se toimitettiin asennettuna tietokoneen mukana

Jos et aktivoi palvelua tai uusi tilausta, et voi ladata minkäänlaisia päivityksiä eikä ohjelmisto enää toimi.

Jos saat palvelun palveluntarjoajasi välityksellä

Tuotetilasi on aktiivinen niin kauan kuin palveluntarjoajan suojauspalvelu on aktiivinen.

Jos suojauspalvelusi ei ole aktiivinen, et voi ladata minkäänlaisia päivityksiä eikä ohjelmistoa voi enää käyttää.

Tietoja LiveUpdate-ohjelmasta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v1061821_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 05/04/2011