Automaattisen LiveUpdate -päivityksen käyttöönotto ja käytöstä poistaminen

Ottamalla käyttöön automaattisen LiveUpdate -päivityksen voit määrittää toiminnon lataamaan määritys- ja tuotepäivitykset automaattisesti ennalta määrätyn aikataulun mukaisesti. Voit myös suorittaa LiveUpdaten manuaalisesti, kun automaattinen LiveUpdate -valinta on päällä. LiveUpdate-ohjelma on kuitenkin suoritettava manuaalisesti päivitysten saamiseksi, jos olet poistanut käytöstä automaattinen LiveUpdate -valinnan.

Kun haluat käyttää automaattista LiveUpdate -asetusta, siirry Norton 360 Online -ohjelman pääikkunaan ja valitse sen jälkeen Asetukset > Virustorjunta > Vakoiluohjelmien torjuntaohjelma ja päivitykset. Voit ottaa automaattisen LiveUpdate -päivityksen käyttöön tai poistaa sen käytöstä myös Asetukset -ikkunan Pikaohjaimista.

Jos internet-yhteys on muodostettu, automaattinen LiveUpdate-päivitys lataa tuote- ja määrityspäivitykset tunnin välein. Jos käytössäsi on ISDN-reititin, joka muodostaa automaattisesti yhteyden internet-palveluntarjoajaan, päivittäminen voi aiheuttaa yhteys- ja puhelumaksuja jokaisella päivityskerralla. Jos et halua tällaista asetusta, poista ISDN-reitittimen automaattinen yhteydenmuodostus tai automaattinen LiveUpdate-päivitys käytöstä.

Automaattisen LiveUpdate-päivityksen käyttöönotto Pikaohjaimista

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Pikaohjaimet -kohdasta Automaattinen LiveUpdate.

Automaattisen LiveUpdate-päivityksen käytöstä poisto Pikaohjaimista

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Poista Asetukset -ikkunan Pikaohjaimet -kohdasta Automaattinen LiveUpdate -valinta.

3. Valitse Valitse kesto -pudotusvalikosta, kuinka pitkäksi ajaksi haluat poistaa automaattisen LiveUpdate-päivityksen käytöstä. Napsauta sitten OK.

Tietoja LiveUpdate-ohjelmasta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v1061736_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 17/10/2011