Tietoja ohjelma- ja määrityspäivityksistä

LiveUpdate-päivitys lataa tietokoneeseen ohjelma- ja määrityspäivitykset Internet-yhteyden kautta.

Ohjelmapäivitykset ovat pieniä parannuksia asennettuun tuotteeseen. Nämä eroavat tuotepäivityksistä, jotka ovat uusia versioita kokonaisesta tuotteesta. Päivitysten tarkoitus on yleensä parantaa käyttöjärjestelmän ja laitteiston yhteensopivuutta tai korjata suorituskykyyn liittyviä ongelmia tai muita ohjelmistovirheitä. Ohjelmapäivityksiä julkaistaan tarpeen mukaan.

Jotkin päivitykset saattavat edellyttää tietokoneen uudelleenkäynnistämistä asentamisen jälkeen.

LiveUpdate-toiminto automatisoi ohjelmapäivitysten lataamisen ja asentamisen. Se etsii ja lataa tiedostoja internetsivustosta, asentaa ne ja poistaa vanhemmat tiedostot ja ladatut määritykset väliaikaisesta kansiosta sen jälkeen, kun se on käsitellyt päivitykset.

Määrityspäivitykset ovat tiedostoja, joiden avulla Symantecin tuotteisiin voidaan päivittää uusimmat suojaustekniikat. Saatavana olevat määrityspäivitykset vaihtelevat käytössä olevan tuotteen mukaan.

Kullekin Symantecin tuotteelle on tarjolla seuraavat määrityspäivitykset:

Norton AntiVirus, Norton AntiVirus Online

Näiden tuotteiden käyttäjät saavat Symantecilta uusimmat virusmääritelmät, jotka suojaavat tietokonetta kaikenlaisilta tietoturvauhilta.

Norton Internet Security, Norton Internet Security Online

Virus- ja tietoturvariskipäivitysten lisäksi näiden tuotteiden käyttäjät saavat myös tietoturvaan liittyviä määrityspäivityksiä. Tuotteet, joihin kuuluu suojaus tietojen kalastelulta, saavat tietojen kalastelulta suojaavia määrityspäivityksiä.

Määrityspäivitykset sisältävät Symantecin uusimmat ennalta määritetyt palomuurisäännöt, internet-yhteyttä käyttävien sovellusten päivitetyt luettelot, luvattoman käytön estoon käytettävät tunnusjäljet ja Symantecin roskapostimääritystiedostot. Näitä luetteloita käytetään tietokoneen Luvattoman käytön tunnistamisessa.

Norton 360, Norton 360 Online

Näiden tuotteiden käyttäjät saavat Symantecilta uusimmat virusmääritelmät, jotka suojaavat tietokonetta kaikenlaisilta tietoturvauhilta.

Lisäksi näiden tuotteiden käyttäjät saavat Symantecin roskapostimääritystiedostoja ja tietojen kalastelulta suojaavia määrityspäivityksiä.

Norton Security Suite, Norton Business Suite

Näiden tuotteiden käyttäjät saavat Symantecilta uusimmat virusmääritelmät, jotka suojaavat tietokonetta kaikenlaisilta tietoturvauhilta.

Lisäksi näiden tuotteiden käyttäjät saavat Symantecin roskapostimääritystiedostoja ja tietojen kalastelulta suojaavia määrityspäivityksiä.

Suojauksen pitämisestä päivitettynä

Tietoja LiveUpdate-ohjelmasta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v1061673_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 05/04/2011