Mac-tietokoneelle tarkoitetun Nortonin käynnistämisessä ilmenevien ongelmien ratkaiseminen

Ratkaise ongelma sulkemalla kaikki käynnissä olevat ohjelmat ja käynnistämällä Mac-tietokone uudelleen.

Jos ongelma ei ratkea Mac-tietokoneen uudelleenkäynnistyksen jälkeen, poista Nortonin asennus RemoveSymantecMacFiles-työkalulla ja asenna tuote sitten uudelleen.

RemoveSymantecMacFiles poistaa kaikki Norton-asennusohjelmien luomat kansiot ja kaikki näiden kansioiden sisältämät tiedostot, mukaan luettuina kaikki käyttäjän luomat tiedostot.

VAIHE 1

RemoveSymantecMacFiles-työkalun suorittaminen

1. Lataa tiedosto RemoveSymantecMacFiles.zip.

2. Osoita Dockissa Finder -symbolia .

3. Valitse valikkoriviltä Siirry > Lataukset, niin siirryt Latauskansioon.

4. Tee jokin seuraavista:

• Jos latasit tiedoston Safari-selaimella, avaa RemoveSymantecMacFiles -kansio.

• Jos latasit tiedoston Mozilla Firefox- tai Google Chrome -selaimella, laajenna RemoveSymantecMacFiles.zip -tiedosto kaksoisosoittamalla sitä ja avaa sitten RemoveSymantecMacFiles -kansio.

5. Ctrl-osoita RemoveSymantecMacFiles -kansiossa RemoveSymantecMacFiles.command -tiedostoa ja valitse sitten Avaa ohjelmalla > Pääte (oletus).

Työkalun suorittamiseksi sinun on kirjauduttava Mac-tietokoneeseen ylläpitäjän tilillä käyttämällä salasanaa, joka ei ole tyhjä.

6. Jos näkyviin tulee kehote, jonka mukaan työkalu on tunnistamattomalta kehittäjältä, jatka valitsemalla Avaa.

7. Kirjoita Pääte -ikkunassa ylläpitäjän salasana ja paina rivinvaihtonäppäintä.

Salasanaa kirjoittaessasi merkit eivät tule näkyviin.

8. Jos haluat poistaa kaikki Symantec-tiedostot ja -kansiot, kirjoita 1.

Jos haluat poistua RemoveSymantecMacFiles-ohjelmasta poistamatta tiedostoja, kirjoita 2.

9. Paina rivinvaihtonäppäintä.

RemoveSymantecMacFiles poistaa kaikki Symantec-tiedostot.

10. Kun RemoveSymantecMacFiles-työkalu on poistanut Symantec-tiedostot, käynnistä Mac-tietokone uudelleen kirjoittamalla Pääte -ikkunassa y ja painamalla rivinvaihtonäppäintä.

Muista tallentaa muissa ohjelmissa avoinna olevat tiedostot ennen kuin painat rivinvaihtonäppäintä.

VAIHE 2

Nortonin asentaminen

1. Kirjaudu Norton-tiliisi.

2. Jos et ole vielä kirjautunut sisään Nortoniin, sinua kehotetaan kirjautumaan sisään. Kirjoita Norton-tilisi sähköpostiosoite ja salasana ja valitse sitten Kirjaudu sisään.

3. Napsauta Aloita -sivulla Lataa Norton.

4. Valitse Hyväksy ja lataa.

5. Tallenna ja avaa Setup.zip-tiedosto valitsemalla OK.

6. Kun lataus on valmis, kaksoisosoita Norton-tuotteen asennusohjelmaa.

7. Aloita asennus osoittamalla Hyväksy ja asenna.

8. Jos näet kehotteen, jossa sinua pyydetään liittymään Norton Community Watchiin, valitse Liity nyt.

Jos et haluat liittyä Norton Community Watchiin, valitse Ehkä myöhemmin. Jos haluat tietää aiheesta enemmän, valitse kehotteesta Lisätietoja.

9. Kirjoita pyydettäessä ylläpitäjän tilin nimi ja salasana ja valitse Asenna aputyökalu.

Asennettaessa macOS 10.13.x -versioon tai sitä uudempaan, näet suojausasetuksistasi riippuvan viestin, jossa kerrotaan, että "järjestelmäohjelmiston lataaminen estettiin". Jatka valitsemalla Salli. Jos Mac-tietokoneelle on asennettu useita ohjelmia, jotka vaativat todennusta, valitse Symantec ja OK.

10. Suorita asennus loppuun noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

11. Valitse Asennus onnistui -ikkunassa Käynnistä uudelleen.

Suorita asennus loppuun käynnistämällä tietokone uudelleen.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v105332768_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X
Muokattu viimeksi: 03/06/2019