Etävalvonnan poistaminen käytöstä

Jos poistat etävalvonnan käytöstä, keskeytät verkkoon kytkettyjen tietokoneiden etävalvonnan.

Etävalvonta voidaan poistaa käytöstä seuraavilta:

• Kaikki etävalvottavat tietokoneet

• Yksittäinen etävalvottava tietokone

Etävalvonta voidaan poistaa käytöstä vasta, kun etävalvonnan asetuksien määritys on suoritettu.

Etävalvonnan poistaminen käytöstä kaikissa tietokoneissa

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Oma verkko.

3. Valitse Verkon tietoturvakartta -riviltä Määritä.

4. Valitse Verkon tietoturvakartta -ikkunan vasemmalta puolelta Etävalvonta -kohdasta Poista käytöstä.

5. Valitse vahvistusikkunasta Kyllä.

Etävalvonnan poistaminen käytöstä yksittäisessä tietokoneessa

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Oma verkko.

3. Valitse Verkon tietoturvakartta -riviltä Määritä.

4. Valitse Verkon tietoturvakartta -ikkunan verkkokartasta se tietokone, josta haluat poistaa etävalvonnan käytöstä.

5. Valitse laitteen tiedoista Etävalvonta -kohdan vierestä Poista käytöstä.

6. Valitse vahvistusikkunasta Kyllä.

Etävalvonnan määrittäminen

Laitteiden poistaminen Verkon tietoturvakartasta

Laitteen tietojen tarkastelu

Tietoja Verkon tietoturvakartasta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v10335262_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 31/03/2011