Käyttämätön Norton-suojaus

Kun Norton 360 Online vanhenee, Norton Safe Web -toiminto ja Suojaus tietojen kalastelulta -toiminto poistetaan automaattisesti käytöstä. Tietokonetta ei enää suojata kalasteluhyökkäyksiltä ja muilta verkkouhilta. Tuotteen on oltava käytössä, jotta tietokonetta haittaohjelmilta ja verkkouhilta suojaavia Suojaus tietojen kalastelulta- ja Norton Safe Web -toimintoja voidaan käyttää.

Jos et ole aktivoinut tuotetta, voit tehdä sen Korjaa nyt -valinnalla Nortonin sivuston turvallisuus -ponnahdusikkunassa. Jos haluat aktivoida tuotteen myöhemmin, voit käyttää Korjaa myöhemmin -vaihtoehtoa.

Tuotteen tila näkyy Identity Safe -valikossa. Jos tuote on esimerkiksi poistettu käytöstä, Identity Safe -valikossa näkyy Pois käytöstä -tila.

Lisätietoja -linkki avaa Symantecin Web-sivuston, jossa kerrotaan lisää toiminnoista ja Symantecin tuotteista.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v10328484_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 30/09/2011