Vaihda maa tai alue

Verkkolomakkeiden täyttäminen on kielisidonnaista. Alueesi mukaan Maa/Alue -kentässä näkyy oletusarvo. Sinun tulee vaihtaa aluettasi ja luoda uusi kortti, ennen kuin voit täyttää lomakkeita verkkosivustolla, joka käyttää eri aluetta.

Voit vaihtaa tallentamiesi Identity Safe -korttien maata tai aluetta. Voit valita Kortin muokkaaminen -toiminnon Henkilötietokortin muokkaaminen -ikkunassa, kun haluat vaihtaa tietyn kortin maan tai alueen.

Tietoja selausasetuksista

Tietoja korttien muokkaamisesta

Korttien muokkaaminen, poistaminen ja kopioiminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v10328474_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 22/04/2011