Tietoja Identity Safe -tietojen viemisestä ja tuomisesta

Voit viedä Identity Safe -tiedot varmuuden vuoksi, tietojen palauttamista varten tai jos siirrät Identity Safe -tietosi uudelle tietokoneelle. Varmuuskopiotiedostot tallennetaan .DAT-tiedostoina.

Voit suojata varmuuskopioidut tiedostot salasanalla. On suositeltavaa käyttää salasanaa, jotta Identity Safe -tietosi voidaan suojata paremmin. Varmuuskopioiden salasanan ei tarvitse olla sama kuin Identity Safe -salasanasi. Sinun on annettava salasana, kun palautat varmuuskopioimasi Identity Safe -tiedot.

Voit tuoda Identity Safe -tietosi aiemmin varmuuskopioimastasi tiedostosta. Voit myös tuoda Identity Safe -tietosi siirrettävästä profiilista.

Sinulla on seuraavat vaihtoehdot, kun tuot Identity Safe -tietoja:

• Yhdistä tuodut tiedot siihen varastoon, johon olet kirjautuneena.

• Korvaa tuoduilla tiedoilla olemassaolevat Identity Safe -tiedot siinä varastossa, johon olet kirjautuneena.

Voit myös poistaa tiedot sen jälkeen, kun tuonti on valmis.

Identity Safe -tietojen vieminen

Identity Safe -tietojen tuominen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v10327252_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 29/08/2011