Muistiinpanojen muokkaaminen

Voit käyttää Identity Safen Muistiinpanojen muokkaaminen -toimintoa henkilökohtaisten tietojesi tallentamiseen ja hakea ja käyttää niitä tarvitessasi. Näitä tietoja voidaan käyttää Web-sivujen rekisteröintilomakkeiden täyttämiseen. Voit myös tarkastella, muokata ja poistaa tallentamiasi tietoja.

Muistiinpanojen luominen

1. Valitse Norton 360 Online -pääikkunasta Identiteetti ja valitse sitten Hallitse identiteetin suojausta.

2. Valitse Identity Safe -kohdan Muistiinpanojen muokkaaminen -riviltä Määritä.

3. Kirjoita Muistiinpanojen muokkaaminen -ikkunassa Tiedot -kohdan alla olevaan Otsikko -ruutuun tallennettavan muistiinpanon otsikko.

Jos muistiinpano on jo olemassa, valitse Uusien muistiinpanojen luominen ja kirjoita sen jälkeen Tiedot -kohdan alla olevaan Otsikko -ruutuun tallennettavan muistiinpanon otsikko.

4. Kirjoita lisätiedot Tiedot -ruutuun.

5. Valitse Tallenna.

6. Valitse Muistiinpanojen muokkaaminen -ikkunasta OK.

Muistiinpanojen muokkaaminen

1. Valitse Norton 360 Online -pääikkunasta Identiteetti ja valitse sitten Hallitse identiteetin suojausta.

2. Valitse Identity Safe -kohdan Muistiinpanojen muokkaaminen -riviltä Määritä.

3. Valitse Muistiinpanojen muokkaaminen -ikkunasta Otsikko -kohdan alapuolelta sen muistiinpanon otsikko, jota haluat muokata.

4. Valitse Muistiinpanojen muokkaaminen ja muokkaa tietoja Tiedot -kohdassa.

Voit vaihtaa luokan sekä muokata otsikkoa ja muita antamiasi lisätietoja.

5. Valitse Tallenna.

6. Valitse Muistiinpanojen muokkaaminen -ikkunasta OK.

Muistiinpanojen poistaminen

1. Valitse Norton 360 Online -pääikkunasta Identiteetti ja valitse sitten Hallitse identiteetin suojausta.

2. Valitse Identity Safe -kohdan Muistiinpanojen muokkaaminen -riviltä Määritä.

3. Valitse Muistiinpanojen muokkaaminen -ikkunasta Otsikko -kohdan alapuolelta sen muistiinpanon otsikko, jonka haluat poistaa.

4. Valitse Poista muistiinpanot.

5. Valitse varoitusikkunasta Kyllä.

6. Valitse Muistiinpanojen muokkaaminen -ikkunasta OK.

Tietoja muistiinpanojen muokkaamisesta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v10308775_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 26/08/2011