Etävalvonta Asetukset

Etävalvonnan käyttöönotto -ruudussa voit ottaa etävalvonnan käyttöön kaikissa verkkoosi yhdistetyissä tietokoneissa.

Varmista, että etävalvottavissa tietokoneissa on sellainen Norton-tuotteen versio, joka tukee etävalvontaa.

Norton 360 Online vaatii tunnuksen etävalvonnan käyttöönottoa varten. Jokaisen tietokoneen, jota halutaan etävalvoa, täytyy jakaa identtinen tunnus. Tunnuksen on oltava 6 - 20 merkkiä pitkä. Tunnuksessa kirjainkoolla on merkitystä.

Norton 360 Online etsii verkkoon yhdistetyt tietokoneet.

Norton 360 Online voidaan määrittää etsimään verkkoon yhdistetyt tietokoneet seuraavilla asetuksilla:

Tietokoneen etsintä aina käytössä

Verkkoon yhdistetyt tietokoneet etsitään aina

Jos esimerkiksi yhdistät uuden tietokoneen verkkoon ja kirjoitat identtisen tunnuksen, Norton 360 Online etsii tietokoneen automaattisesti etävalvontaa varten.

Tietokoneen etsintä käytössä vain, kun Verkon tietoturvakartta on näkyvissä

Verkkoon yhdistetyt tietokoneet etsitään vain silloin, kun Verkon tietoturvakartta -ikkuna on auki

Voit esimerkiksi etsiä uuden etävalvottavan tietokoneen kirjoittamalla tunnuksen, kun Verkon tietoturvakartta -ikkuna on auki.

Tietoja Verkon tietoturvakartasta

Etävalvonnan määrittäminen

Etävalvonnan poistaminen käytöstä

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v10306892_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 10/02/2011