Suojaushälytys

Jos älykäs palomuuri ei ole käytössä, tietokonetta ei ole suojattu verkkouhilta ja tietoturvariskeiltä.

Jotkin ongelmat saattavat vaatia älykkään palomuurin poistamista käytöstä. Tällaisissa tapauksissa kannattaa kokeilla ensin yksittäisten suojausasetusten säätämistä ennen palomuurin poistamista käytöstä seuraavassa esitetyllä tavalla:

• Tiedostojen ja tulostinten jakamista koskevissa ongelmissa voit käyttää Verkon tietoturvakarttaa. Verkon tietoturvakartta -ikkunassa voit määrittää luottamustason verkolle, johon tietokone on yhdistetty. Ongelman saattaa korjata se, että verkon luottamustasoksi asetetaan Jaettu tai Täysi luottamus.

• Voit ratkaista Teredoon liittyvät ongelmat avaamalla älykkään palomuurin Lisäasetukset -välilehden ja ottamalla Automaattinen IPv6 NAT Traversal -liikenteen oppiminen -asetuksen käyttöön.

Jos sinun on jostain syystä poistettava älykäs palomuuri käytöstä, poista se käytöstä tilapäisesti, jotta varmistat, että se palaa myöhemmin automaattisesti käyttöön.

Voit valita tämän ikkunan pudotusvalikosta, kuinka pitkäksi aikaa haluat poistaa älykkään palomuurin käytöstä.

Voit palauttaa älykkään palomuurin manuaalisesti käyttöön, ennen kuin asettamasi aika on kulunut. Näin varmistat, että tietokoneesi pysyy suojattuna.

Tietoja Älykkäästä palomuurista

Tietoja älykkään palomuurin lisäasetuksista

Tietoja Verkon tietoturvakartasta