Ohjelmien käynnistyksen valvonta

Ohjelmien käynnistyksen valvontatoiminto on suunniteltu varmistamaan, etteivät troijalaiset ja muut haittaohjelmat pysty käynnistämään ja käsittelemään turvallisia ohjelmia tietämättäsi. Kun ohjelmien käynnistyksen valvontatoiminto on käytössä, saat hälytyksen aina, kun tuntematon ohjelma käynnistää toisen ohjelman. Käyttäjät voivat silloin sallia tuntemattoman ohjelman Internet-yhteyksien käytön tai estää sen.

Jotkin Ohjelmien käynnistyksen valvonta -luettelossa olevat ohjelmat käynnistävät muita Internet-ohjelmia.

Voit esimerkiksi käynnistää ohjelman ensimmäistä kertaa. Tämä ohjelma voi käynnistää jonkin muun ohjelman, joka käyttää Internet-yhteyttä. Ohjelmien käynnistyksen valvonta -ikkunassa näkyy luettelo ohjelmista, jotka ovat käynnistäneet muita ohjelmia.

Jos haluat lisätietoja jostakin luettelon ohjelmasta, napsauta sen merkintää.

Seuraavassa taulukossa on lueteltu ohjelmien tarkat merkinnät:

Koko polku

Näyttää ohjelman sijainnin

Kuvaus

Näyttää lyhyen kuvauksen ohjelmasta

Versio

Näyttää ohjelman version

Digitaalinen allekirjoitus

Näyttää ohjelman todennuksen digitaalisella allekirjoituksella

Yrityksen nimi

Näyttää ohjelman omistavan yrityksen nimen

Poista -valinnalla poistat valitun ohjelman luettelosta. Poista kaikki -valinnalla poistat kaikki ohjelmat luettelosta.

Tietoja älykkään palomuurin lisäasetuksista

Tietoja ohjelmasäännöistä