Ohjelmakomponenttien valvonta

Ohjelmakomponenttien valvontatoiminto on tarkoitettu auttamaan sen varmistamisessa, etteivät troijalaiset ja muut haittaohjelmat voi kiinnittyä turvalliseen ohjelmaan ja välttää havaituksi tulemista. Kun ohjelmakomponenttien valvontatoiminto on käytössä, saat hälytyksen aina, kun ohjelma käyttää internet-yhteyden muodostukseen epäilyttävää komponenttia. Voit silloin sallia komponentille Internet-yhteyksien käytön tai estää sen.

Jotkin ohjelmat käyttävät Ohjelmakomponenttien valvonta -luettelossa olevia komponentteja Internetin käyttöön.

Jos haluat lisätietoja jostakin komponentista, napsauta sen merkintää.

Seuraavassa taulukossa on lueteltu komponenttien tarkat merkinnät:

Koko polku

Näyttää komponentin sijainnin

Kuvaus

Näyttää komponentin lyhyen kuvauksen

Versio

Näyttää komponentin version

Digitaalinen allekirjoitus

Näyttää komponentin todennuksen digitaalisella allekirjoituksella

Yrityksen nimi

Näyttää komponentin omistavan yrityksen nimen

Poista -valinnalla poistat valitun ohjelman luettelosta. Poista kaikki -valinnalla poistat kaikki ohjelmat luettelosta.

Tietoja älykkään palomuurin lisäasetuksista

Tietoja ohjelmasäännöistä

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v1028830_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 15/02/2011