Palomuurisäännön poistaminen

Tarvittaessa voit poistaa joitakin palomuurisääntöjä. Et voi kuitenkaan muokata tiettyjä oletusarvoisia verkkoliikennesääntöjä, jotka näkyvät luettelossa. Voit tarkastella näiden sääntöjen asetuksia Näytä -valinnalla.

Vain kokeneet käyttäjät saavat poistaa oletusarvoisia palomuurisääntöjä. Oletusarvoisen palomuurisäännön poistaminen voi vaikuttaa palomuurin toimintaan ja heikentää tietokoneen suojausta.

Verkkoliikennesäännön poistaminen

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Palomuuri.

3. Valitse Verkkoliikennesäännöt -välilehdeltä sääntö, jonka haluat poistaa.

4. Valitse Poista.

5. Valitse vahvistusikkunasta Kyllä.

Ohjelmasäännön poistaminen

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Palomuuri.

3. Valitse Ohjelmasäännöt -välilehdeltä Ohjelma -sarakkeesta poistettavan säännön sisältävä ohjelma.

4. Valitse Muokkaa.

Kaikki ohjelmaan liittyvät ohjelmasäännöt voi poistaa napsauttamalla Poista.

5. Valitse Säännöt -ikkunasta sääntö, jonka haluat poistaa.

6. Valitse Poista.

7. Valitse vahvistusikkunasta Kyllä.

8. Valitse OK.

Verkkoliikennesääntöjen ja ohjelmasääntöjen muokkaaminen

Verkkoliikennesäännön poistaminen käytöstä tilapäisesti

Palomuurisääntöjen järjestyksen muuttaminen

Ohjelman poistaminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v1028261_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 23/04/2011