Palomuurisääntöjen järjestyksen muuttaminen

Palomuurisääntöluettelot käsitellään järjestyksessä ylhäältä lukien. Voit vaikuttaa palomuurisääntöjen käsittelytapaan muuttamalla niiden järjestystä.

Vain kokeneet käyttäjät saavat muuttaa oletusarvoisten verkkoliikennesääntöjen järjestystä. Oletusarvoisten verkkoliikennesääntöjen järjestyksen muuttaminen voi vaikuttaa palomuurin toimintaan ja heikentää tietokoneen suojausta.

Verkkoliikennesääntöjen järjestyksen muuttaminen

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Palomuuri.

3. Valitse Verkkoliikennesäännöt -välilehdeltä sääntö, jonka haluat siirtää.

4. Tee jokin seuraavista:

• Jos haluat siirtää tämän säännön sen yläpuolella olevan säännön eteen, valitse Siirrä ylös.

• Jos haluat siirtää tämän säännön sen alapuolella olevan säännön jälkeiseksi, valitse Siirrä alas.

5. Kun olet siirtänyt säännöt, valitse Käytä.

Ohjelmasääntöjen järjestyksen muuttaminen

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Palomuuri.

3. Valitse Ohjelmasäännöt -välilehdeltä ohjelma, joka sisältää säännön, jonka haluat siirtää.

4. Valitse Muokkaa.

5. Valitse Säännöt -ikkunasta sääntö, jonka haluat siirtää.

6. Tee jokin seuraavista:

• Jos haluat siirtää tämän säännön sen yläpuolella olevan säännön eteen, valitse Siirrä ylös.

• Jos haluat siirtää tämän säännön sen alapuolella olevan säännön jälkeiseksi, valitse Siirrä alas.

7. Kun olet siirtänyt säännöt, valitse OK.

8. Valitse Palomuurin asetukset -ikkunasta Käytä.

Tietoja järjestyksestä, jossa palomuurisääntöjä käsitellään

Verkkoliikennesääntöjen ja ohjelmasääntöjen muokkaaminen

Verkkoliikennesäännön poistaminen käytöstä tilapäisesti

Palomuurisäännön poistaminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v1028236_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 24/08/2011