Verkkoliikennesääntöjen ja ohjelmasääntöjen muokkaaminen

Voit muuttaa olemassa olevaa palomuurisääntöä, jos se ei toimi haluamallasi tavalla. Voit muuttaa olemassa olevan palomuurisäännön asetuksia Muokkaa -valinnalla. Kun muutat sääntöä, palomuuri käyttää muokatun säännön uusia kriteerejä verkkoliikenteen hallitsemisessa.

Et voi muokata joitain oletussääntöjä, jotka ovat vain luku -tilassa. Voit kuitenkin tarkastella näiden sääntöjen asetuksia Näytä -valinnalla.

Verkkoliikennesäännön muokkaaminen

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Palomuuri.

3. Valitse Verkkoliikennesäännöt -välilehdeltä sääntö, jota haluat muuttaa.

4. Valitse Muokkaa.

5. Muokkaa sääntöä -ikkunassa voit tehdä tarvittavat muutokset mihin tahansa säännön ehtoon.

6. Kun et enää halua muuttaa sääntöä, valitse OK.

Ohjelmasäännön muokkaaminen

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Palomuuri.

3. Valitse Ohjelmasäännöt -välilehdeltä ohjelma, jota haluat muuttaa.

4. Valitse Muokkaa.

Voit käyttää myös ohjelman kohdalla olevaa Käyttö -valikkoa, josta ohjelman käyttötason voi määrittää. Älykäs palomuuri luo tämän perusteella ohjelmalle sopivan säännön tai muokkaa sääntöä.

5. Valitse Säännöt -ikkunasta sääntö, jota haluat muuttaa.

6. Valitse Muokkaa.

7. Muokkaa sääntöä -ikkunassa voit tehdä tarvittavat muutokset mihin tahansa säännön ehtoon.

8. Kun et enää halua muuttaa sääntöä, valitse OK.

9. Valitse Säännöt -ikkunassa OK.

Verkkoliikennesääntöjen ja ohjelmasääntöjen lisääminen

Ohjatun säännönlisäystoiminnon käyttäminen

< Paluu

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.