Verkkoliikennesääntöjen ja ohjelmasääntöjen lisääminen

Palomuurin asetukset luovat automaattisesti useimmat tarvitsemasi palomuurisäännöt. Voit tarvittaessa lisätä mukautettuja sääntöjä.

Omien palomuurisääntöjen luominen on suositeltavaa vain, jos olet kokenut käyttäjä.

Voit lisätä seuraavanlaisia palomuurisääntöjä:

• Verkkoliikennesäännöt

• Ohjelmasäännöt

Verkkoliikennesäännön lisääminen

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Palomuuri.

3. Valitse Verkkoliikennesäännöt -välilehdeltä Lisää.

4. Noudata ohjatun säännönlisäystoiminnon ohjeita.

Ohjelmasäännön lisääminen

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Palomuuri.

3. Valitse Ohjelmasäännöt -välilehden Ohjelma -sarakkeesta ohjelma, jolle haluat lisätä säännön.

4. Valitse Muokkaa.

Voit käyttää myös ohjelman kohdalla olevaa Käyttö -valikkoa, josta ohjelman käyttötason voi määrittää. Älykäs palomuuri luo tämän perusteella ohjelmalle sopivan säännön tai muokkaa sääntöä.

5. Valitse Säännöt -ikkunassa Lisää.

6. Noudata ohjatun säännönlisäystoiminnon ohjeita.

7. Valitse Säännöt -ikkunassa OK.

Palomuurisääntöjen järjestyksen muuttaminen

Verkkoliikennesäännön poistaminen käytöstä tilapäisesti

Palomuurisäännön poistaminen

Ohjelman lisääminen palomuurin asetuksiin

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v1028140_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 24/08/2011