Ohjelman mukauttaminen

Kun olet käyttänyt Norton 360 Online -ohjelmaa jonkin aikaa, tiettyjen ohjelmien käyttöasetusten muuttaminen saattaa olla tarpeen.

Ohjelman mukauttaminen

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Palomuuri.

3. Valitse Ohjelmasäännöt -välilehden Ohjelma -sarakkeesta ohjelma, jota haluat muuttaa.

4. Valitse muutettavan ohjelman vieressä olevasta pudotusvalikosta se käyttöoikeuden taso, jonka haluat ohjelmalle määrittää. Vaihtoehdot ovat:

Salli

Kaikki tämän ohjelman yhteydenottoyritykset sallitaan.

Estä

Kaikki tämän ohjelman yhteydenottoyritykset pyritään estämään.

Mukautettu

Luo säännöt, jotka hallitsevat sitä, miten tämä ohjelma käyttää internetiä.

Automaattinen -vaihtoehto on oletusasetus, joka määritetään ohjelmalle automaattisesti, kun automaattinen ohjelmanhallinta otetaan käyttöön.

5. Valitse Käytä.

Tietoja ohjelmasäännöistä

Ohjelman lisääminen palomuurin asetuksiin

Ohjelman poistaminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v1028123_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 24/08/2011