Ohjelman lisääminen palomuurin asetuksiin

Palomuurin asetuksiin voidaan lisätä ohjelmia niiden internetin käytön hallitsemista varten. Manuaalisesti määritetyt palomuurin ohjelma-asetukset korvaavat asetukset, jotka automaattinen ohjelmanhallinta määrittää. Symantec kuitenkin suosittelee, että säilytät asetukset, jotka automaattinen ohjelmanhallinta määrittää, kun suoritat ohjelmia.

Palomuurin ohjelma-asetuksia ei siirretä Norton 360 Online -ohjelman aiemmista versioista. Jos aiemmassa versiossa manuaalisesti lisätyt ohjelmat halutaan palauttaa, se tapahtuu lisäämällä ne uudelleen nykyiseen versioon.

Ohjelman lisääminen palomuurin asetuksiin

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Palomuuri.

3. Valitse Ohjelmasäännöt -välilehdeltä Lisää.

4. Siirry Lisää ohjelma -valintaikkunassa lisättävän ohjelman käynnistystiedoston kohdalle.

5. Valitse Avaa.

6. Valitse Tietoturvavaatimus - Ohjelman hallinta -ikkunan Mitä haluat tehdä? -pudotusvalikosta kyseiselle ohjelmalle haluamasi käyttöoikeuden taso. Vaihtoehdot ovat:

Salli

Kaikki tämän ohjelman yhteydenottoyritykset sallitaan.

Estä

Kaikki tämän ohjelman yhteydenottoyritykset pyritään estämään.

Määritä Internet-käyttö manuaalisesti (suositus)

Luo säännöt, jotka hallitsevat sitä, miten tämä ohjelma käyttää internetiä.

Voit asettaa säännölle seuraavia ehtoja:

• Toiminto

• Yhteydet

• Tietokoneet

• Tietoliikenneyhteydet

• Lisäasetukset

• Kuvaus

Jos valitset tämän vaihtoehdon, sinun on noudatettava ohjatun toiminnon ohjeita ja määritettävä sääntö.

7. Valitse OK.

Tietoja ohjelmasäännöistä

Ohjelman mukauttaminen

Ohjelman poistaminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v1028102_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 30/10/2011