Tietoja ohjelmasäännöistä

Ohjelmasäännöillä hallitaan tietokoneen ohjelmien verkkokäyttöoikeuksia. Voit luoda ja muokata sääntöjä ohjelmille palomuurin asetuksissa.

Voit tehdä Ohjelmasäännöt -ikkunassa seuraavia toimenpiteitä:

• Lisätä ohjelman.

• Nimetä ohjelman uudelleen.

• Muuttaa ohjelman sääntöjä.

• Lisätä säännön ohjelmalle.

• Muokkaa ohjelmasäännön käyttöoikeusasetuksia.

• Muokkaa ohjelmasääntöjen tärkeyttä vaihtamalla luettelon sääntöjen järjestystä.

• Poista ohjelmasääntö.

• Poistaa ohjelman.

Voit luoda ohjelmasääntöjä seuraavilla tavoilla:

Mukauta Internet-yhteyden käyttöasetukset automaattisesti

Palomuuri määrittää sovellusten käyttöoikeudet automaattisesti, kun sovellukset suoritetaan ensimmäisen kerran. Tämä on helpoin tapa luoda palomuurisääntöjä.

Käyttää palomuuriasetuksia

Määrittelee, mitkä ohjelmat saavat käyttää Internet-yhteyksiä.

Hälytyksiin reagointi

Palomuuri ilmoittaa, kun ohjelma yrittää muodostaa yhteyden Internetiin. Käyttäjät voivat silloin sallia ohjelmalle Internet-yhteyksien käytön tai estää sen.

Toisinaan voit haluta, ettei hälytysviestejä näytetä, esimerkiksi elokuvaa katsoessasi. Tällaisissa tapauksissa voit ottaa köyttöön Verkkoliikenteen estäminen -toiminnon. Norton 360 Online ei tuo palomuuri-ilmoituksia näkyviin tässä tilassa.

Palomuuri antaa ilmoituksen vain, jos olet muuttanut Älykkään palomuurin yleisasetuksia niiden suositelluista oletusasetuksista.

Tietoja verkkoliikennesäännöistä

Tietoja palomuurisäännöistä

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v1028042_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 30/10/2011