Tietoja verkkoliikennesäännöistä

Norton 360 Online sisältää useita ennalta määritettyjä verkkoliikennesääntöjä. Nämä säännöt on suunniteltu varmistamaan verkkotoiminnot ja suojaamaan tietokonetta tunnetuilta Internet-uhilta. Esimerkkejä verkkoliikenteen oletussäännöistä:

Salli oletuksena erityinen saapuva ICMP-liikenne

Salli oletuksena erityinen lähtevä ICMP-liikenne

Salli kaikki lähtevät ICMP-viestien (Internet Control Message Protocol) tyypit ja turvalliset saapuvien ICMP-viestien tyypit.

ICMP-viestit ilmoittavat tilan ja ohjaustiedot.

Salli saapuvan liikenteen NetBIOS-nimi oletuksena (jaetut verkot)

Salli saapuvan liikenteen NetBIOS oletuksena (jaetut verkot)

Salli Microsoft-verkon tiedostojen ja tulostimien jakamisessa käytettävän NetBIOS-nimipalvelun ja NetBIOS-datagrammipalvelun käyttö.

NetBIOS on lyhenne sanoista Network Basic Input/Output System. NetBIOS sisältää nimipalvelun, istuntopalvelun sekä datagrammipalvelun. Nimipalvelu selvittää verkko-osoitteita, istuntopalvelu hallitsee yhteyspohjaisten palveluiden istuntoja ja datagrammipalvelu jakaa datagrammeja yhteyspohjaisille palveluille.

Salli oletuksena saapuva Bootp

Salli oletuksena lähtevä Bootp

Salli Bootp-palvelun käyttö.

Bootp on lyhenne sanoista Bootstrap Protocol. Se on protokolla, jonka avulla tietokone saa selville oman IP-osoitteensa.

Verkkoliikennesäännöt -välilehdellä näkyy luettelo ennalta määritetyistä verkkoliikennesäännöistä. Jotkin oletusarvoiset verkkoliikennesäännöt ovat vain luku -muodossa ja lukittuja. Et voi muokata näitä sääntöjä.

Säännöt näkyvät tärkeysjärjestyksessä. Sääntö ohittaa aina sitä alempana luettelossa olevan säännön.

Voit luoda uuden verkkoliikennesäännön tällä välilehdellä. Voit myös tehdä jotakin seuraavista:

Muokkaa verkkoliikennesääntöä

Voit muuttaa verkkoliikennesäännön asetuksia, jos sääntö ei toimi haluamallasi tavalla.

Et voi kuitenkaan muokata joitain oletussääntöjä, jotka ovat vain luku -tilassa.

Verkkoliikennesääntöjen ja ohjelmasääntöjen muokkaaminen

Poista verkkoliikennesääntö käytöstä

Voit poistaa verkkoliikennesäännön käytöstä.

Et voi kuitenkaan poistaa käytöstä joitain oletussääntöjä, jotka ovat vain luku -tilassa.

Verkkoliikennesäännön poistaminen käytöstä tilapäisesti

Muuta verkkoliikennesäännön tärkeyttä

Voit muuttaa verkkoliikennesäännön tärkeyttä muuttamalla sen paikkaa luettelossa.

Tämän toimenpiteen tekemistä suositellaan vain edistyneille käyttäjille tai aloitteleville käyttäjille teknisen tuen ohjauksessa.

Palomuurisääntöjen järjestyksen muuttaminen

Tietoja palomuurisäännöistä

Tietoja järjestyksestä, jossa palomuurisääntöjä käsitellään

Verkkoliikennesääntöjen ja ohjelmasääntöjen lisääminen

Tietoja ohjelmasäännöistä

< Paluu

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.