Tietoja järjestyksestä, jossa palomuurisääntöjä käsitellään

Älykäs palomuuri käsittelee verkkoliikennesäännöt ennen ohjelmasääntöjä. Internet Explorer saattaa esimerkiksi ohjelmasäännön mukaisesti muodostaa verkkoyhteyden portin 80 kautta käyttämällä TCP-protokollaa ja yleinen sääntö puolestaan saattaa estää portin 80 kautta kulkevan TCP-liikenteen kaikkien sovellusten kohdalla. Internet Explorer ei voi muodostaa verkkoyhteyttä, sillä Norton 360 Online asettaa verkkoliikennesäännöt etusijalle ohjelmasääntöihin nähden.

Tietokoneessa voi esimerkiksi olla voimassa ohjelmasääntö, joka estää muita tietokoneita käyttämästä Symantec pcAnywhere -ohjelmaa. Voit lisätä uuden säännön, joka sallii ohjelman käyttämisen tietyllä tietokoneella. Siirrä sitten uusi sääntö alkuperäisen säännön edelle ohjelmasääntöluettelossa. Norton 360 Online käsittelee uuden säännön ensin ja sallii Symantec pcAnywhere -ohjelman käytön tietyllä tietokoneella. Sen jälkeen se käsittelee alkuperäisen säännön ja estää ohjelman käytön muilla tietokoneilla.

Tietoja palomuurisäännöistä

Tietoja verkkoliikennesäännöistä

Tietoja ohjelmasäännöistä

Verkkoliikennesääntöjen ja ohjelmasääntöjen lisääminen

Verkkoliikennesääntöjen ja ohjelmasääntöjen muokkaaminen