Tietoja Älykkäästä palomuurista

Älykäs palomuuri valvoo tietoliikennettä tietokoneesi ja muiden Internetiin kytkettyjen tietokoneiden välillä. Se on suunniteltu suojaamaan tietokonettasi myös seuraavilta tavallisilta tietoturvaongelmilta:

Asiattomat yhteydenmuodostamisyritykset

Varoittaa sekä muista tietokoneista tapahtuvista yhteydenmuodostamisyrityksistä että oman tietokoneesi sovellusten yrityksistä muodostaa yhteys muihin tietokoneisiin.

Porttien tarkkaileminen

Peittää tietokoneen käyttämättömät portit ja suojaa näin hyökkäyksiltä, joissa käytetään hakkerointitekniikoita, kuten porttien tarkkailua

Luvaton käyttö

Valvoo tietokoneen verkkoliikennettä, tunnistaa epäilyttävän toiminnan ja pysäyttää hyökkäykset ennen kuin ne uhkaavat järjestelmää

Palomuuri estää luvattoman tunkeutumisen ja luvattoman tietoliikenteen ja sallii luvallisen liikenteen. Älykkään palomuurin poistaminen käytöstä heikentää järjestelmän suojausta. Varmista aina, että Älykäs palomuuri on käytössä.

Älykkään palomuurin ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä

Tietoja palomuurisäännöistä

Tietoja Norton Firewall -diagnosoinnista

Tietoja luvattoman käytön estotoiminnosta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v1027911_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 17/10/2011