Aktivointi käynnistää Norton-palvelusi

Kun palveluntarjoaja tarjoaa Norton-ohjelmistoa palveluna, aktivointi käynnistää ohjelmistopalvelun käytön.

Voit aktivoida Norton-palvelusi sen jälkeen kun asennat tuotteesi. Sinun täytyy ehkä syöttää palveluntarjoajaltasi saamasi PIN-koodi manuaalisesti.

Aktivointivaiheet voivat vaihdella palveluntarjoajasta riippuen.

Jos sinulla ei ole Internet -yhteyttä, voit valita aktivoinnin tapahtuvan myöhemmin. Voit käyttää Aktivoi nyt -linkkiä pääikkunassa. Joissakin tapauksissa, hälytykset voivat myös kehottaa sinua aktivoimaan palvelun.

Aktivointi ei kestä kuin muutaman minuutin. Internet-yhteys on muodostettava, jotta voit aktivoida palvelusi.

Mikäli palvelua ei aktivoida asentamisen jälkeen, käyttäjä saa aktivointikehotuksen säännöllisesti, kunnes tuote aktivoidaan. Jos et aktivoi Norton-palvelua ilmoituksissa määritetyn ajan kuluessa, tuote ei enää suojaa tietokonettasi.

Norton-palvelun aktivoiminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v1027408_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 04/04/2011