Norton-palvelun aktivoiminen

Palvelun aktivoiminen käynnistää jatkuvan palvelun. Aktivoi palvelu heti kehotuksen saatuasi. Mikäli et toimi näin, näyttöön ilmestyy säännöllisesti aktivoinnin tarpeellisuudesta ilmoittava hälytys, kunnes olet aktivoinut palvelun. Voit aktivoida palvelun suoraan aktivoinnin tarpeellisuudesta ilmoittavan hälytyksen avulla. Vaihtoehtoisesti voit käyttää Aktivointi -linkkiä pääikkunan Ohje ja tuki -pudotusvalikossa. Muodosta yhteys Internetiin, ennen kuin jatkat. Sinua pyydetään mahdollisesti syöttämään PIN, jonka palveluntarjoajasi on antanut. Aktivointivaiheet voivat vaihdella palveluntarjoajasta riippuen. Palvelun voi aktivoida myös miltä tahansa käyttäjätililtä, jolla ei ole järjestelmänvalvojan oikeuksia. Aktivointi ei kestä kuin muutaman minuutin.

Palvelun aktivoiminen

1. Tee jokin seuraavista:

• Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Aktivoi nyt.

• Valitse Norton 360 Online -pääikkunan Tuki -pudotusvalikosta Aktivointi.

• Valitse aktivoinnin tarpeellisuudesta ilmoittavassa hälytyksessä Aktivoi nyt ja valitse sitten OK.

2. Kun valitset aktivoinnin, Ohjelmistopalvelu -ikkuna ilmestyy näyttöön. Sinulla on seuraavat vaihtoehdot:

• Aktivoi nyt

Noudata näyttöön tulevia ohjeita. Sinulta kysytään mahdollisesti aktivointi-PIN, jonka palveluntarjoajasi on antanut.

• Aktivoi myöhemmin

Aktivoi tuotteesi myöhemmin käyttämällä tätä vaihtoehtoa.

Aktivointi käynnistää Norton-palvelusi

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v1027364_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 04/04/2011