Norton-opetusvideot

Tervetuloa katselemaan Norton-opastusvideoita. Näiden opastusvideoiden avulla tutustut Norton-tuotteisiin ja opit käyttämään niitä tehokkaasti.

Ohjeita verkkokaupasta tai jälleenmyyjältä ostetun tai palveluntarjoajalta hankitun Norton-tuotteen lataamiseen ja asentamiseen. Jos Norton-tuotteen asentaminen tai käynnistäminen tuottaa vaikeuksia, tutustu ongelmien ratkaisemiseen Norton Remove and Reinstall -työkalun tai Norton Bootable Recovery Tool -työkalun avulla. Katso, kuinka voit siirtää käyttöoikeuden laitteelta toiselle tai päivittää Norton-tuotteen.

Katso, kuinka laite tarkistetaan tietoturvauhkien varalta, kuinka tietoturvauhkat poistetaan, kuinka uusimmat päivitykset ja virusmääritykset ladataan ja kuinka Norton Protection Promise -palvelua käytetään.

Katso, kuinka luottokortti- ja laskutustiedot päivitetään tai Norton-tilin salasana vaihdetaan.

Katso, kuinka Norton Power Eraser -tarkistus suoritetaan Norton Security -tuotteessa uhkien poistamiseksi tietokoneelta.

Katso, kuinka voimassa oleva Norton-tilaus uusitaan manuaalisesti, kuinka uusi tilaus ostetaan tai kuinka Norton Automatic Renewal -palvelu poistetaan käytöstä.

Katso tietoja verkkovarmuuskopioinnista ja sen aktivoinnista. Tämän osion videoiden avulla opit luomaan varmuuskopiosarjan, suorittamaan varmuuskopioinnin, palauttamaan tietosi ja ostamaan lisätallennustilaa, jos verkkotallennustilasi loppuu kesken.

Katso, mikä Norton Password Manager on sekä miten varasto luodaan ja miten sitä hallitaan. Näet myös, kuinka varaston tiedot tuodaan ja viedään ja kuinka varasto poistetaan pysyvästi.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v102698236
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 18/07/2019