Norton LiveUpdate

LiveUpdate-ohjelma lataa viimeisimmät määritys- ja ohjelmapäivitykset tietokoneeseen asennetulle Symantec-tuotteelle. Nämä päivitykset suojaavat tietokonetta uudenlaisilta uhilta.

LiveUpdate luo yhteyden Symantec-palvelimeen määritetyn Internet-yhteyden kautta, etsii päivitykset sekä lataa ja asentaa ne automaattisesti.

LiveUpdate on suoritettava säännöllisesti. Kun Norton 360 Online -tuotteessa otetaan käyttöön hiljainen tila, LiveUpdate ei käynnisty eikä se lataa viimeisimpiä päivityksiä.

LiveUpdate-toimintojen tila on nähtävissä Tila -sarakkeessa. LiveUpdate-istunto voidaan keskeyttää valitsemalla Peruuta. Kun LiveUpdate on etsinyt, ladannut ja käsitellyt päivitykset, ikkuna voidaan sulkea valitsemalla OK. Näytä yhteenveto -linkki tuo näyttöön yhteenvedon tietokoneelle asennetuista päivityksistä.

Ikkunan alalaidassa oleva Tietosuojakäytäntö -linkki tuo näyttöön lisätietoja LiveUpdaten toiminnasta ja kerätyistä tiedoista.

Päivitysten etsiminen manuaalisesti

Automaattisen LiveUpdate -päivityksen käyttöönotto ja käytöstä poistaminen

Tietoja LiveUpdate-ohjelmasta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v10179777_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 07/11/2011