Voinko käyttää Norton Security -palvelua Norton AntiVirus-, Norton Internet Security- tai Norton 360 -tilaukseni kanssa?

Norton Security -tuotteet ovat upouusia tuotteita, joita ei voi aktivoida muille tuotteille tarkoitetuilla tuotetunnuksilla. Norton Security -palvelu edellyttää uuden tuotteen tilaamista. Norton Security -palvelun yhteydessä julkaistut ohjelmat eivät ole jo käyttämiesi tuotteiden päivitysversioita.

Miten voin hankkia Norton Security -palvelun, jos käytössäni on tällä hetkellä Norton AntiVirus, Norton Internet Security tai Norton 360?

Voit ostaa Norton Security -palvelun, kun nykyinen tilauksesi vanhenee. Muista poistaa nykyisen Norton-tuotteesi Automatic Renewal -palvelu käytöstä.

Miten minun on sillä välin toimittava?

Symantec suosittelee, että jatkat nykyisen tuotteesi käyttämistä, kunnes tilauksesi muuntaminen on mahdollista. Norton AntiVirus-, Norton Internet Security- ja Norton 360 -tuotteet tarjoavat jatkossakin Nortonin erittäin laadukasta suojausta.

Voit myös ostaa Norton Security -palvelun, kun nykyinen tilauksesi vanhenee (muista ensin poistaa nykyisen Norton-tuotteesi Automatic Renewal -palvelu käytöstä).

Jatkaako Norton AntiVirus, Norton Internet Security tai Norton 360 laitteeni suojaamista?

Kaikki asiakkaat, joilla on aktiivinen Norton 360-, Norton Internet Security- tai Norton AntiVirus -tilaus, saavat jatkossakin uusimmat tietoturvapäivitykset (LiveUpdate-virusmääritykset), ja Nortonin tekninen tukitiimi on edelleen sitoutunut tarjoamaan käyttäjille tukea ongelmissa, jotka koskevat näiden tuotteiden uusimpia saatavilla olevia tuoteversioita (22.x Windows-käyttäjille). Saat jatkossakin ensiluokkaisen suojauksen ja odotuksesi täyttävän Norton-tuen, joka on kuvailtu tukikäytännössä.

Tarvitsetko lisätukea?

Jos tarvitset lisätukea siirtymiseen, ota yhteyttä verkkojuttelutukeen. Jotta tuen saaminen olisi mahdollisimman nopeaa, siirry valmiiksi sen laitteen tai niiden laitteiden luokse, joiden käyttöön pyydät tukea.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v101534062_EndUserProfile_fi_fi
Muokattu viimeksi: 11/09/2015