Norton Security -sovelluksen ominaisuudet

Tärkeimmät ominaisuudet ja edut

• Yksi ratkaisu laitteidesi suojaamiseen

• Tarjoaa suojauksen viruksia, vakoiluohjelmia, haittaohjelmia ja muita verkkohyökkäyksiä vastaan

• Suojaa yksityisyytesi huolimatta siitä, mitä laitetta käytät

• Estää vaaralliset verkkosivustot ja epäilyttävät lataukset

• Voit siirtää suojauksen laitteelta toiselle

• Voit lisätä suojausta hankkiessasi uusia laitteita*

• Paikanna helposti varastetut älypuhelimet ja tabletit

• Lapsesi voivat käyttää internetiä turvallisesti.

• Sisältää rahat takaisin -lupauksen: me autamme pitämään tietokoneesi viruksettomana, tai saat rahasi takaisin**

# Etäkuvaus-toiminto ei välttämättä ole käytettävissä kaikissa EMEA-maissa.

* Lisämaksu saattaa olla pakollinen. Määräsuhteisia veloituksia saatetaan käyttää, jos haluat asentaa tuotteen useammille laitteille kuin mitä nykyinen tilauksesi sallii.

**Virus Protection Promise -lupaus : Olet oikeutettu Virus Protection Promise -lupaukseen, jos sinulla on siihen oikeuttava Norton-tilaus ja, paitsi jos tuotteesi on Norton Small Business, olet ostanut, uudistanut tai päivittänyt Norton-tilauksesi suoraan Symantecilta tai olet tilannut Norton Automatic Renewal -palvelun. Jos käy niin, että Nortonin asiantuntija ei pysty poistamaan virusta laitteestasi, voit saada täyden hyvityksen kuluvan Norton-tilauskauden tai Norton-tilauspaketin kauden todellisesta maksetusta hinnasta. Jos pakettiostoksesi sisältää Norton-tilauksen sekä jonkin muun kuin Norton-tilauksen tai -tuotteen, hyvitys koskee ainoastaan Norton-tilauksen nykyisen tilauskauden kattavaa valmistajan ohjevähittäishintaa, eikä se saa ylittää tuotepaketista maksettua kokonaissummaa. Hyvityssummaa määritettäessä otetaan huomioon asiakkaan saamat alennukset ja hyvitykset ja ostohinnasta vähennetään mahdolliset toimitus- ja käsittelykulut sekä asianmukaiset verot, paitsi tietyissä valtioissa ja osavaltioissa, joissa toimitus- ja käsittelykulut sekä verot kuuluvat ostohinnan hyvityksen piiriin. Hyvitys ei koske vahinkoja, jotka aiheutuvat viruksista. Lisätietoja muun muassa takuuseen oikeuttavista Norton-tilauksista on osoitteessa [Norton.com/guarantee].

https://us.norton.com/internetsecurity-emerging-threats-switch-to-norton-security-trust.html

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v101390850
Käyttöjärjestelmä: Android, iOS, Mac OS X, Windows
Muokattu viimeksi: 21/06/2019