Nortonin laitesuojauksen asentaminen Mac-tietokoneeseen

Katso ohjeet Nortonin laitesuojauksen lataamiseen Mac-tietokoneelle artikkelista Nortonin laitesuojauksen asentaminen.

Jos haluat asentaa Nortonin laitesuojauksen Macille, käyttöjärjestelmän on oltava Mac OS X 10.10.x (Yosemite) tai uudempi. Jos haluat selvittää Mac-tietokoneelle asennetun Mac-käyttöjärjestelmän version, napsauta Omenavalikon kuvaketta vasemmasta yläkulmasta ja valitse sitten Tietoja tästä Macista.

NortonLifeLock suosittelee, että valitset Norton-käyttöoikeussopimuksen ja luet sen ennen Norton-ohjelmiston asentamista.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v100803770
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X
Muokattu viimeksi: 05/11/2020