Nortonin laitesuojauksen asentaminen Mac-tietokoneeseen

Norton-tuotettasi tuetaan vain Mac OS X 10.7.5 (Lion) -käyttöjärjestelmässä tai sitä uudemmissa käyttöjärjestelmissä. Jos Mac-tietokoneessasi on käytössä OS X 10.6 tai sitä vanhempi käyttöjärjestelmä, päivitä Mac-tietokoneeseesi tuettu käyttöjärjestelmä.

Jos haluat asentaa Norton-tuotteen version 8.x tai uudemman, sinulla on oltava Mac OS X 10.10.x tai uudempi.

Symantec suosittelee, että valitset Norton-käyttöoikeussopimuksen ja luet sen ennen Norton-ohjelmiston asentamista.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v100803770
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X
Muokattu viimeksi: 18/10/2019